Ciuperci cu smantana

de Larisel in Mancaruri de legume, 9 Dec 2013 | 10212 vizualizari

 

Printre preferatele mele .
Scuzati prezentarea dar nu a mai avut nimeni rabdare sa aseze frumos in farfurie :))

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • o ceapa
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei
  • smantana-400 g
  • 2 linguri de faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu smantana:

Ciupercile se curata, se spala si se taie feliute.

Ceapa o tocam marunt la fel si usturoiul. Eu am pus vreo 4-5 catei de usturoi.

In tigaie punem o lingura de ulei si apoi punem ceapa si usturoiul.

Le lasam sa se caleasca un pic, cat sa se inmoaie ceapa si apoi adaugam ciupercile.

Amestecam si apoi adaugam vreo 300ml de apa.

Pregatim smantana in care punem cele 2 linguri de faina.

Dupa ce apa a scazut punem sare si piper, iar apoi punem amestecul de smantana cu faina.

Lasam sa traga cateva clocote, mai verificam gustul si gata!

Eu am servit evident cu mamaliga..nimic nu s-ar fi potrivit mai bine!

 

TIPS-URI

1

Se poate pune si patrunjel.

2

Am servit o data cu paine prajita, mi s-a parut interesanta combinatia.

3

Imi place sa mananc acest preparat si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

ieri la 22:08

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci champignon cu vin alb si smantana